Fotografia de nunta la biserica

Azi e duminica si m-am decis sa scriu despre fotografia de nunta care se realizeaza in biserica si aici ma refer la cununia religioasa care se realizeaza in biserici si nu in aer liber.

Ei bine fotografia de nunta in biserica este destul de provocatoare, deoarece ne pune la incercare capacitatea aparatului de a capta imagini cu zgomot de imagine cat mai redus. Marea problema este ca lumina in biserica este destul de putina prin urmare ori folosim un aparat de fotografiat ultra profesional , caz in care pica aceasta varianta deoarece nu e accesibil ftografului de rand si a doua varianta ar fi sa venim noi de acasa cu lumina (daca am putea am veni si cu ISO ). Asadar va recomand urmatoarele produse pentru fotografia de nunta in biserica:

nikon speedlight SB 910

Acest blitz este de varf de la nikon , este cel mai bun blit al momentului . La biserica aveti nevoie de un astfel de blitz care sa il montati pe o umbrela in stanga sau in dreapta mirilor , in lateralul preotului care sa fie montat pe un stativ cu o umbrela de difuzie pentru a nu crea umbre dure.
Acum mai apare si problema luminarii oamenilor din spatele mirilor car ii puteti lumina cu o contralumina ,un flash montat pe un stativ in spatele lor , astfel veti lumina intreg ansamblul aflat in biserica cu o tenta artistica datorata contrajurului . Deoarece subiectii sunt statici si nu se misca nu aveti nevoie sa folositi ttl ci aveti nevoie de cateva probe inainte si puteti lucra linistiti pe modul de expunere manual , setand voi timpul de expunere si diafragma. Daca aveti obiectiv cu VR puteti lucra cu timpi mai lungi de expunere iar in acest caz veti capta ceva mai multa lumina de ambianta. Ei bine aceaste flashuri pot fi declansate cu usurinta de la un transmiter radio.



Micnova FT-4C - kit transmitator + receptor radio

Aceste declansatoare radio va permit da declansati unu sau maxim 4 flashuri la o distanta de pana la 20 metri (in timpul zilei distanta e mai mica).  


Este adevarat ca exista o parte dintre biserici care sunt destul de luminate , cel mai bine intrebati mirii inainte de nunta la ce biserica se va desfasura evenimentul si faceti voi o vizita. E bine de stiut ca trebuie sa va intelegeti bine cu preotul pentru a va lasa sa va montati intreg echipamentul foto.

Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Sedinte Trash the dress la nunta