Ce livram la fotografia de nunta

In acest post va voi prezenta ce puteti livra atunci cand realizati fotografie de nunta. Bine asta stiu ca livrati fotografii, dar exista mai multe tipuri:

1. Fotografii inscriptionate pe DVD
      Este cel mai simplu mod de a da fotografiile si chiar incap toate fotografiile pe un dvd, dar trebuie sa va faceti si voi cumva reclama prin asta: pe dvd puteti printa numarul vostru de telefon , la realizarea contractului specificati ca daca mirii doresc sa posteze fotografiile pe internet sa foloseasca doar acele fotografii pe care v-at pus sigla ulterior. De asemenea tot pe dvd mai puteti inscriptiona si un clip cu fotografii pe un fond muzical.

2. Fotografii listate pe hartie
      Fotografiile de nunta listate pe hartie foto trebuie sa fie mai mari de sau cat o carte postala , adica 10x15cm. De asemenea fotografiile listate pe hartie pot fi livrate in ziua nuntii sau ulterior (evident ce cele livrate in ziua nuntii au un impact mai mare decat daca le dau dupa x saptamani. In cele ce urmeaza ne vom opri asupra fotografiilor listate si livrate in ziua nuntii care au un impact foarte mare asupra invitatilor dar si a mirilor. Daca le listati pe imprimanda puteti printa pe spatele lor datele de contact ale fotografului si atunci ca vor ca nu vor cei care vor primi fotografiile vor avea datele voastre de contact. Nu exitati sa livrati si o fotografie mare, pe care mirii sa o puna in rama , pentru ca oricine le calca pragul poate intreba despre fotograf.

3. Albumul foto
     Albumul foto de nunta poate fi modern de tip fotocarte sau pe stilul clasic pe care se lipesc sau se ataseaza fotografiile. Este evident ca albumul foto de tip fotocarte este mai scump dar la care se mai adauga si costurile aferente realizarii colajelor.

Spor la munca ! ! !   

Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Sedinte Trash the dress la nunta