Blituri secundare la fotografia de nunta

Pornind de la definitia fotografiei care inseamna "desenarea cu lumina" , in acest post ne vom opri la cuvantul lumina , mai exact la lumina artificiala de tip flash. Pentru ca lumina este foarte importanta in fotografie , va recomandam ca la fotografia de nunta sa folositi flashuri in majoritatea situatiilor. Daca acasa la miri e cel mai bine sa nu le folositi pentru a surprinde atmosfera camerelor la sedinta foto, la biserica si la restaurant se recomanda a se folosi mai multe flashuri. Acestea pot fi declansate in mai multe feluri ( radio sau prin simpatie , dar in acest caz veti fi deranjati de aparatele invitatilor amatori de fotografie). Este de recomandat ca lumina sa fie nodelata de o umbrela de reflexie sau mai bine de difuzie.

Nissin Di700
 Recomand flashul Di700 deoarece are aproape toate proprietatile unui flas profesional si este de low buget si pedeasupra nu mai platiti si numele brandului cum ar fi nikon sau canon. Are un meniu foarte usor de utilizat , declanseaza prin simpatie , are mufa de conectare pentru declansare de doua tipuri (jack de si pc-sync) , pentru aparatele foto canon compatibile poate fi declansat de la aparat , puterea poate fi setata in mai multe trepte, capul este orientabil atat pe verticala cat si pe orizontala , are paleta de difuzare a luminii. Dezavantajele care ar fi, sunt ca nu poate fi setat unghiul de imprastiere a luminii pe modul manual , iar patina de prindere este pe plastic cu filet , nu metalica ca si la nikon.

    pret 940 lei @ f64                                                  
                                                                                 

                                                                                          Umbrela
                                                   
 
Umbrela 2 in 1 . Se foloseste pentru fotografia in locatii , deoarece este usor de transportat si ajuta foarte mult la modelarea luminii . Se poate prinde pe stativ dar mare grija pentru ca daca fotografiati in natura vantul o poate da foarte usor jos.

pret 85 lei de 103 cm si 70 de lei 80 cm @ f64                     

Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Sedinte Trash the dress la nunta