Cu imprimanta la nunta

De cand au aparut imprimantele se obisnuieste ca fotografii sa le ia cu ei la nunta. Este vorba de un wow pe buzele nuntasilor cand isi vad fotografiile listate pe loc.
Cea mai simpla metoda ar fi sa listati o singura fotografie la sedinta foto artistica (mire+mireasa) si acea fotografie sa o listati in mai multe exemplare. Daca doriti sa complicati lucrurile puteti sa faceti , imediat dupa ce incepe petrecerea, o mica sedinta foto in care sa fotografiati invitatii cu mirii si sa listati din fiecare fotografie cate 1/2 exemplare. Si daca vreti sa complicati si mai mult lucrurile puteti face un serviciu de listari pe intreg evenimentul, dar in oricare dintre situatii trebuie sa aveti un asistent care sa stea sa printeze. Daca doriti sa simplificati in totalitate lucrurile nu aveti de cat sa achizitionati un photo booth si ati scapat de toate grijile.
De asemena daca doriti sa simplificati lucrurile de transfer a datelor de la aparatul foto la PC/laptop, puteti folosi cardurile de memorie Eye-fi , cu ajutorul carora, daca aveti internet in locatie, puteti transfera pozele prin retea , ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa faceti voi un drum la calculator. 

Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Sedinte Trash the dress la nunta