Brand Personal in 3 Pasi

 branding personal vorbim des despre un lucru important - diferentierea si, atunci cand lucrez cu oamenii, le arat diverse moduri in care se pot diferentia.




Astazi, vreau sa iti vorbesc despre 3 dintre ele:

1. Focuseaza-te pe un anumit skill cheie si vorbeste numai despre el. Astfel, oamenii vor incepe sa te asocieze cu el si vor intelege ca tu ii poti ajuta sa rezolve o problema specifica datorita acelei competente. Asta te va ajuta sa te pozitionezi clar in mintea lor.

2. Concentreaza-te pe un anumit segment de public foarte clar - alege-ti o micronisa, cu alte cuvinte. Poate sunt femeile care tocmai au nascut sau barbatii care au o dependenta - cu cat e mai clar, cu atat iesi mai repede in evidenta

3. Asociaza-te cu brand-uri si vorbeste despre brand-urile pe care le servesti. Asta te ajuta sa ajungi rapid la comunitatile lor si sa iesi din multime.

Daca vrei sa faci primii pasi in planul tau de branding personal, hai marti seara la ultimul meu webinar gratuit din acest an:

Construieste-ti Un Brand Personal in 6 Pasi Simpli pentru mai Multi Clienti si o Afacere de Succces

In acest webinar gratuit:
  • Vei afla cum iti poti construi un brand personal de succes incepand chiar de maine, folosind o formula de 6 pasi cheie usor de inteles si de aplicat
  • Vom face exercitii super practice care sa-ti aduca claritatea de care ai nevoie pentru a avea un start bun
  • Vei intelege care este secretul tuturor brand-urilor personale de succes, pe care il poti aplica si tu imediat
  • Iti arat studii de caz concrete, din experienta mea cu alti antreprenori sau freelanceri, care au fost, ca si tine, la inceput de drum in branding-ul personal si au avans rapid in cariera
  • Iti vei lua energia lui "se poate!", te vei simti clarificat, inspirat si vei zice la final "da, si eu pot face asta pentru mine si proiectul meu!"

Hai la webinar sa afli ce poti face chiar acum pentru a-ti dezvolta brand-ul personal!

Inscrie-te aici la gratuit de marti, ora 19:00!

Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Minunile de lângă noi