De unde imi vin nuntile ?

        Probabil cea mai mare problema a fotografiilor care doresc sa intre pe piata fotografilor de nunta este despre cum poate pescui clientii. Dar totusi in acest post , vom porni de la premiza ca avem un portofoliu de nunta decent , un site de prezentare, si o pagina facebook.
        Asadar in cele ce urmeaza voi prezenta o parte din sursele de unde pot veni clientii unui fotograf de nunta:



Staroste/ Cameraman/dj
La o nunta , stafull e foarte inchegat pentru ca nunta sa fie cat mai reusita si de aici , ulterior se pot face recomandari pentru viitoarele nunti.

Agentii de nunti full service
Majoritatea agentiilor full service au fotografi stabili dar in anumite situatii au surplusiri. In aceste cazuri poate apela la alti fotografi pe care pot garanta calitatea.

Prieteni sau prietenii prietenilor
Poate cea mai buna recomandare este cea de la prieteni , mediu in care cei care recomanda stiu ce recomanda.

Targuri de nunti
Chiar daca costurile cu un targ de nunta sunt destul de mare , de la inchirierea standului pana la tiparirea fluturasilor si amenajarea standului , este un loc in care se aduna multi potentiali clienti.

Google
 Pentru cei mai comozi fotografi , ei isi realizeaza un site , care il optimizeaza astfel incat sa ajunga pe primele pozitii in cautari. Un procent de peste 50% nintre miri cauta pe google potentiali clienti.

Facebook
 Facebook sau retelele de socializare , sunt destul de bine venite pentru un fotograf de nunta: isi poate afisa portofoliu si poate distribui la mii de persoane ofertele. O alta metoda de a te promova pe facebook , este sa cumperi reclama (creare de campanii de publicitate).

Anunturi online/print
O alta metoda de promovare a fotografilor de nunta este postarea de anunturi online sau in ziarele de anunturi. Investitia este foarte mica si audienta este destul de mare.


Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Sedinte Trash the dress la nunta