Daca mai doriti sa primiti

 Te invitam să devii partenerul Farmasi, cel mai mare magazin online !

Acum îți poți îmbogăți trusa și îți poți mări veniturile colaborând cu noi. Cum? Foarte simplu - prin programul de MLM Farmasi! Astfel ai acces la toate produsele noastre, le poți recomanda și promova online foarte ușor. Atunci când cei care te-au accesat lîși achiziționează un produs de la noi , ție îți intră în cont un comision aferent fiecărei comenzi.

Cum poți promova produsele și campaniile Farmasi?

Te invităm să promovezi produsele și campaniile noastre în cele mai creative metode, atât timp cât se potrivesc comunității tale și respectă regulamentul nostru. Poți alege să postezi articole și review-uri sau bannere pe blogul sau site-ul personal. Poți trimite link-uri prin conturile tale de Social Media sau să faci pancarde cu care să te plimbi pe stradă și să trimiți porumbei voiajori. În orice caz, noi suntem aici să te sprijinim și încurajăm. :) Atât timp cât generezi comenzi valide, noi te recompensăm cu acest comision promis!

Acum câteva zile, o cursantă din Școala de Coaching, a scris pe grupul nostru privat de WhatsApp:


“Dar cum fac, las copywritingul? 


Nu cred că pot: îmi aduce ceva venituri și poate aduce mai multe dacă m-aș promova (eu nu demult am anunțat că sunt și copywriter, am făcut site și material gratuit), plus că feedback-urile sunt foarte bune. 


Cu toate astea, mă obsedează întrebarea ta: Ce te vezi făcând pentru tot restul vieții


Răspunsul pentru mine e clar: coaching. 


Vreau studioul meu, știu cum arată, văd culorile, mobilierul, lumina, văd cartonașele, cadouri pentru clienți, plus multe altele.


Și partea funny: bine că văd toate astea, dar traseul până acolo nu-l văd clar, când, cum, care e nișa specifică, și îmi dau câteva „palme” peste ceafă 😊.


 orice sfat îmi dai cu siguranță mă va ajuta.”


Eu i-am răspuns:Nici nu trebuie să știi CUM. E o capcană în care picăm cu toții. Dacă ai știi cum, ai fi deja acolo


Asta înseamnă să îți setezi un obiectiv adevărat: să nu știi cum o să ajungi acolo, dar să știi că vei ajunge cu siguranță


Dacă ai cunoaște deja "cum-ul", atunci nu ar mai fi obiectiv, ci ar fi o sarcină de făcut, un task.


Întrebarea este: CINE știe deja? Cine este deja acolo unde vrei tu să ajungi? Cine este mentorul de la care înveți și care te susține? 


El trebuie să știe, nu tu. Nu inventezi roata. 


Cum a procedat mentorul tău ca să ajungă acolo unde este acum? Tu trebuie să te asiguri că ajungi la cine știe și că urmezi aceeași strategie.


În curs eu vă dau modelul meu de business și strategia pe care noi o aplicăm în business-ul nostru. Asta te poate clar ajuta să obții venituri consistente din coaching. 


Nu trebuie să renunți la copywriting, mai ales dacă din asta te întreții acum, ci trebuie să îți construiești o imagine publică în social media în noul tău rol - dacă vrei să faci coaching. 


Dacă, de fapt, copywritingul te ajută să scrii pentru a-ți promova programul premium pe care îl vei crea? Cât vei castiga în următorii 2 ani din copywriting? 


Cât ai putea câștiga dintr-un program plătit pe care îl vei vinde cu 1000 euro de persoană, aplicând strategia din Școală? Cum sună asta? 


Când oamenii se gândesc la Mindset Coach, trebuie să le vină în minte ! Asta faci prin content. 


Și aici deja intri în rol de Copywriter și faci research, scrii, postezi + rolul de Autor, ca să publici conținut video.


Luați-vă modele și observați ce fac acei oameni. E valabil pentru orice obiectiv: familie, casă, job, bani, etc. 


De exemplu, vrei o familie fericită. Cine are o familie așa cum ți-ai dori și tu, așa fericită cum vrei și tu? 


Ce face acea persoană? Cum gândește? Cum se comportă în diverse situații? Ce atitudine are? Care sunt perspectivele ei? Cum abordează ea lucrurile?”


👇 Cam asta e o parte (mică) din atmosfera de creștere pe care o nutrim în Școala de Coaching. 😎


Noi nu doar îți “trântim” zeci de ore de videouri și avem atitudinea de “Acum descurcă-te!”.


Nu facem asta. În schimb, oferim suport practic pe provocări specifice, iar săptămânal avem antrenamente care ajută coachii în devenire să aplice și mai mult ceea ce învață.







Mai mult, toți cursanții fac minim 20 de ședințe de coaching între ei + coaching de grup, iar dacă apar provocări sau întrebări, noi suntem acolo să-i susținem.

Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Minunile de lângă noi