Pionierul

 Poti sa o iei pe diverse cai pentru a ajunge sa ai un brand personal puternic si nu aceeasi se potriveste pentru fiecare.


Astazi vreau sa iti fac cunostinta cu 5 tipologii de brand personal, 5 moduri in care expertii au reusit sa se pozitioneze pentru a reusi sa devina cunoscuti si apreciati in piata.

Sunt moduri foarte bune, fiecare dintre ele, important este sa stii ce se potriveste pentru tine.

Poate ceva anume va iesi in evidenta si vei realiza - uite, asta vreau sa devin eu!


🌟 The bridge builder

Este cel care aduce 2 tipuri de expertiza impreuna si conecteaza idei de la ambele. Aceasta combinatie il face pe expert unic in piata. Aici intra, de exemplu, un psihoterapeut care foloseste si arta in sesiunile sale.

🌟 Expertul laser

Este cel care are o nisa foarte clara si un set de skill-uri foarte clare. Nu multe business-uri au nevoie de serviciile lui mereu, dar cand au nevoie de asa ceva, la el se duc. Aici intra un avocat de drept comercial sau un medic chirurg.

🌟 Curatorul

Acest expert aduna informatie din mai multe surse. De multe ori, curatorii au o retea vasta de cunostinte. Te poti gandi aici la oameni din presa, de exemplu, care posteaza o lista de stiri pentru audienta lor.

🌟 Pionierul

Este cel care aduce ceva nou pe piata, intr- anumita arie de expertiza. Este cel care inoveaza, cel care isi va atasa numele de o anumit nou model/tehnologie/metoda (ceea ce este o super miscare de marketing), insa este si cel care isi asuma si ca va educa piata, dar si cel la care alte business-uri pot apela pentru idei fresh.

🌟 Gica-contra

Acest expert aduce puncte noi de vedere pentru industrie provocand abordarile conventionale si invitand clientii sa abordeze acelasi lucru intr-un mod total opus decat faceau pana acum.

Unde simti ca te-ai potrivi, care este mai in stilul tau? Mie mi-a atras atentia prima tipologie, pentru ca mixez coaching-ul cu branding-ul personal si spiritualitatea in ceea ce fac.

Daca vrei sa-ti dezvolti propria strategie de branding personal, marti de la 19:00 te invit la un nou webinar gratuit:






Construieste-ti Un Brand Personal in 6 Pasi Simpli pentru mai Multi Clienti si o Afacere de Succces


In acest webinar gratuit:

  • Vei afla cum iti poti construi un brand personal de succes incepand chiar de maine, folosind o formula de 6 pasi cheie usor de inteles si de aplicat
  • Vom face exercitii super practice care sa-ti aduca claritatea de care ai nevoie pentru a avea un start bun
  • Vei intelege care este secretul tuturor brand-urilor personale de succes, pe care il poti aplica si tu imediat
  • Iti arat studii de caz concrete, din experienta mea cu alti antreprenori sau freelanceri, care au fost, ca si tine, la inceput de drum in branding-ul personal si au avans rapid in cariera
  • Iti vei lua energia lui "se poate!", te vei simti clarificat, inspirat si vei zice la final "da, si eu pot face asta pentru mine si proiectul meu!"




Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Minunile de lângă noi