Construirea unui selfie station



Cum sa iti construiesti un selfie station

Probabil unora li se pare mai dificil sa isi construiasca un selfie station , dar nu e chiar asa de greu. Iti trebuie ceva timp si putine abilitati de lucru manual de a construi. Asadar cele necesare:



Aparatul de fotografiat: 


poate fi orice aparat de fotografiat care are si live view. Pentru ca fotografiile sa fie cat mai reusite , as alege un DSLR nu neaparat cel mai bun. La construirea selfie station-ul meu am ales un Nikon D90, primul DSLR cu live view.


Imprimanta:


 Lucru characteristic important al imprimantei foto este alimentarea cu hartie. Exista imprimante care se alimenteaza la 20 la 50 sau la 300 (rola) de hartii. Am ales calea de mijloc Epson P50 dotata cu CISS care se alimenteaza la 50 de coli. Cele care se alimenteaza la 20 de coli sunt cele de la canon care au un process diferit de imprimare. Imprimantele care se alimenteaza la 300 de coli defapt se aprovizioneaza de la o rola de hartie . Consturile cele mai mici pe print sunt cele cu jet de cerneala adica chiar epsonul nostru.

Computerul


. Singura caracteristica a computerului este sa corespunda cerintelor softului. Im principiu un dual core cu 4 gb ram e suficient. Are nevoie de mai multe conectivitati USB   si se recomanda ca tastatura si mouseul sa nu fie legate pe fir.

Monitorul.


 Monitorul trebuie sa fie unul de tip touchscreen.
Toate acestea aranjate intr-o cutie si conectate intre ele cu ajutorul cablurilor si a unui soft special , vor genera un Selfie station.
Pentru fundal se folosesc doua stative si o bara. 


Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Sedinte Trash the dress la nunta