Cat costa o fotografie de nunta?

Fotografia sa perfectionat dealun.gul timpului dar totusi cele mai mari diferente si cea mai mare schimbare a fost trecerea de la analog la digital. Chiar daca primele aparatele de fotografiat aveau o calitate a imaginii foarte slaba , neputand fi printuri decente nici pe un 10x15cm , in zilele noastre putem spune ca fotografia digitala a depasit la calitate cea analoga (pe film). Aceasta schimbare de la film la digital a adus doar beneficii tuturor fotografilor . Fie ca vorbim de fotografii de nunta care pot vedea in timp real rezultatele putand reface momentul sau fotografii de presa care pot posta in timp real o fotografie pe agentiile de presa , aparatul foto a adus numai beneficii. Totusi se poate spune ca pretul unei fotografii de nunta a crescut fata de vremea cand se fotografia pe film , si asta pentru ca un aparat foto este considerat slab daca acesta nu mai este prezent pe linia de productie a marilor brenduri precum Nikon sau Canon.



Cat costa un fotograf de nunta?

Onorariul unui fotograf de nunta poate varia foarte mult . Pretul fotografului de nunta de cele mai multe ori este dat de calitatea portofoliului de fotografii . Totusi mai exista si fotografi care au cunostintele unu agent de vanzari si in acest caz fotograful poate orice fotografii. Practic daca stii sa vinzi vei putea vinde orice , fie ca este de o calitate buna sau mai putin buna. Vei putea vinde un produs mai slab doar pentru ca ai stiut sa il pui in valoare. Totusi nu vom face referire la acei fotografi care vand orice fotografii ci vom face referire la aceia care fac fotografie . Asadar atunci cand se face pretul in el se iau in considerare , costurile si timpul pentru studiere si perfectionare, investitiile financiare in echipament, taxele si impozitele datorate statului, costurile aferente prezentarii portofoliului (realizare/administrare web site, reactualizare albumelor foto fizice, prezenta in mediul online prin diversele concursuri de fotografie, participarea la targurile de nunti), costurile cu intretinerea firmei, etc. La toate aceste costuri se mai adauga si timpul acordat strict comenzii. Pretul unui fotograf poate creste odata cu vechimea lui.

Cat dureaza livrarea fotografiilor de nunta?

In general fotografiile unei nunti , se editeaza in maxim 1 saptamana cu un volum de lucru de 8 ore pe zii. Totusi de cele mai multe ori timpul de livrare a unei comenzi foto , poate depasi 1 luna.

Cate fotografii se fac la o nunta? 

Se ;poate spune ca si in acest domeniu nu contitatea ci calitatea. Totusi pentru a surprinde evenimentul este nevoie de un minim de 100 fotografii.

Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Sedinte Trash the dress la nunta