SEO pentru site de nunta (partea 2)

Daca mai vorbisem in posturile anterioare despre cum se poate face seo pentru un site de nunta (cum urci in topurile google ) , doresc in acest post sa accentuez principalele doua lucruri , despre cum poti fi pe locul 1 in google daca vreun client cauta servicii de nunta pe internet.
Asadar in cele ce urmeaza voi accentua lucrurile de luat in seama.
Pentru a fi pe primul loc , inseamna a scuti de la plata publicitate care de altfel tio poate face google. Dupa cum bine stiti exista adwords unde potentialii furnizori pot plati reclama pentru a aparea acolo sus.

Asadar azi vom vorbi despre continut si linkbuilding. Acesti doi factori au fost sunt si preconizam ca mult timp de acuma incolo , vor fi cei mai buni factori de apreciere.

                                 1. Continut

Continutul poate fi exprimat prin text, fotografii, grafica, video , animatii flash(care a ajuns in ultimul timp sa fie descifrate de catre google) etc. E indicat , continutul sa fie optimizat si diversificat. De asemenea e indicat sa fie o continua postare de continut pe siteul (portofoliu de nunta ) care doriti sa il ridicati.

 Optimizarea continutului

E foarte important ca continutul unui portofoliu de nunta sa fie optimizat pentru motoarele de cautare , si asta pentru a fi gasit mai usor de navigatoori.
Ce inseamna optimizarea? inseamna plasarea cuvintelor cheie in puncte cheie . Asadar daca aveti o forografie DSC_023.jpg ar avea un imapact mai mare daca veti insera in denumire cuvintele cheie dorite , de exemplu "fotografii-nunta_023.jpg" astfel , veti avea sanse ca atunci cand cineva cauta pe google fotografii cu denumirea "fotografii nunta " sa dea de fotografia voastra .
De asemenea titlul si subtitlurile , trebuie sa contina cuvintele chei si o proportie de 10% din text sa contina cuvintele cheie.

Calitatea continutului

 O zicala spune ca nu conteaza cantitatea ci calitatea; acest lucru ar trebui sa fie inteles si atunci cand va faceti un portofoliu de fotografii. O fotografie pe un site sau o stire de mare impact poate fi share-uita de multi vizitatori , astfel voi primind multe vizite. De asemenea puteti primi si numeroase link-uri catre portofoliu.

                        2. LinkBuilding

Daca un alt site , apreciaza siteul vostru atunci si google va va aprecia si va va ridica in top.




Bafta!

Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Sedinte Trash the dress la nunta