Avantajele si dezavantajele de a fi fotograf la nunti in Cluj

Dupa cum stiti , Clujul e printer primele 5 orase din Romania dupa marimea lor , si de asemenea centru universitar , aici venind si studiind anual ~100.000 de student. Majoritatea studentilor care studiaza in cluj, dupa terminarea studiilor se stabiles in acest oras. Una dintre cele mai mari universitati care pregatesc viitorii fotografi , este, U.A.D. prin sectia foto-video-procesare computerizata a imaginii. Printre altele un fotograf la aceasta universitate , studiaza si desenul artistic, parte din ei lucrand ulterior pe piata de nunti.
Pentru a fi fotograf de nunti in Cluj nu este un lucru nici usor dar nici greu; daca luan in calcul caci cunoastem si stapanim usor aparatul de fotografiat , nu ne ramane decat sa punem in aplicare ideile si imaginatia artistica.

Avantaje de a fi fotograf la nunti in Cluj
- cererea mare de fotografi
-pretul ridicat la serviciile foto
-accesul usor la numeroase minilaboratoare
-locatii diverse pentru sedinte TTD

Dezavantajele de a fi fotograf de nunti in Cluj
-numarul mare de fotografi pe piata


Dar totusi sa vedem si care sunt preturile la serviciile de fotograf de nunti in Cluj. Scormonind internetul am ajuns la concluzia ca preturile variaza de la 300 euro pentru un pachet cu album , pana la peste 1000 euro; si totusi de ce asa mare diferenta de pret? ei bine daca veti privii portofoliile fotografilor veti trage singuri concluziile. In orice caz aparatul foto trebuie sa fie unul cat mai scump doar de ochii mirilor .

Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale

Sedinte Trash the dress la nunta