Sedinte Trash the dress la nunta

Chiar daca este o gaselnita imprumutata de la altii , sedintele foto la nunta trash the dress , au un impact destul de mare atat pentru fotografi cat si pentru miri. Defapt doar la sedintele trash the dress , fotograful isi poate pune cu adevarat abilitatile artistice , si asta pentru ca in ziua nuntii totul e pe fuga si nu pre poti regiza lucrurile.

Sedintele foto trash the dress pot fi urbane (in oras) sau in natura. Probabil majoritatea mirilor ar alege in natura asta si pentru ca ar fi mai putin inhibati in comparatie  cu mediul urban. Cand am vazut eu o sedinta foto trash the dress? se intampla prin anii 2007 in polonia cand o pereche de miri urcau cu telecabine insotiti evident de catre un fotograf. Pana atunci nu prea stiam ca poate exista asa ceva. Evident ca rochia miresei se murdareste de 10 x mai tare decat in intreaga nunta sau uneori se poate si deteriora.
Chiar daca am mai scris despre sedintele foto trash the dress am decis sa revin acum cu mai multe detalii deoarece in ultima vreme am studiat mai mult acest domeniu. Asadar va pot spune cateva idei care merita sa le luati in seama:

1. Fotografiati doar dimineata sau dupaamiaza cand soarele este mai ok
2. incercati sa folositi recuzita chiar daca aveti nevoie de asistent
3. Dupa nunta spuneti mirilor sa pastreze buchetul miresei chiar daca se ofileste
4. Puteti sa bine dispuneti mirii cu mici glume
5. Incercati sa nu puneti accentual pe echipamentul foto ci pe edei genial de compozitie
6. Fotograful bun pe vreme rea se cunoaste

va las pe voi sa continuati prin postari

Comments

Popular posts from this blog

discount conform căutărilor tale